Skattefrie gaver for bedrift - og som faller i smak

I høytider og ferier er det normalt at bedrifter gir sine ansatte gaver eller belønninger som et tegn på at de er verdsatt i firmaet. Grensen for skattefrie gaver er kroner 1.000,- i året per ansatt. Og det er viktig å huske på at alle de ansatte skal ha gave for å følge regelverket.

 

Personlig gave som blir likt av de fleste

 

Norgesbilletten er levert av Norges ledende filmportal Filmweb AS, og kan med trygghet anbefale universale kinobilletter som et smart tips skattefrie gaver. Og det beste er at de fleste liker en god filmopplevelse på kino. Når du som bedrift i tillegg kan trykke din egen logo sammen med en personlig hilsen til de ansatte, ligger alt til rette for en skattefri gave som garantert vil skape hyggelig stunder.

 

En universal kinobillett er en gave som sent vil glemmes, men som for deg som bedrift ikke trenger å koste spesielt mye. Det er vår anbefaling å prøve våre tilbud for bedrifter.

 

Våre kinobilletter fungerer like godt som premier, kundegaver og markedsføring av produkter. Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan skape skattefrie gaver med suksess for dine ansatte, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Norgesbilletten!BESTILL NORGESBILLETTER
X