Bonusprogram for bedrifter som vil noe mer

Et bonusprogram skal motivere, enten om det er din kundekrets eller om det gjelder dine ansatte. Mange undervurderer verdien av et bonusprogram og tror dette går av seg selv. Vi i Norgesbilletten er enig i at bonusprogram går av selv, men da må premissene og forutsetningene være de rette.

 

Det er mange behov og ønsker som skal tas med i betraktningen av et bonusprogram, dette kompliserer ofte prosessen med å finne det rette bonusprogrammet.

 

Enkelte elementer liker alle

 

Vi i Norgesbilletten mener det gjelder å gi noe de fleste setter pris på. Vi mener at universale kinobilletter for bedrifter er det produktet som skaper mest glede, og som har det høyeste potensiale til glede og samvær. Det høres kanskje for enkelt ut, men sannheten er at de fleste setter pris på en god kinoopplevelse.

 

Med en universal kinobillett kan man se hvilken som helst kinofilm, på det tidspunktet som måtte passe best for deg og de du er glad i.
Det skal ofte ikke så mye til for å skape ekte glede.

 

Se hvordan Chess, TNS Gallup og Volvo bruker kinobilletter i sitt bonusprogram.

 

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan du bruke kinobilletter som et motiverende bonusprogram for din bedrift.BESTILL NORGESBILLETTER
X