Reklamegaver for bedrifter

Reklamegaver bør være som vanlige gaver, og handler som oftest ikke om pris, men om å gjøre mottakeren glad. Dette prinsippet glemmer mange bedrifter når de skal gi sine lojale eller nye kunder en gave. Dersom du ønsker å snu denne trenden kan vi i Norgesbilletten hjelpe deg med en personlig reklamegave som garantert vil falle i smak.

 

Universale kinobilletter, rimelig men effektfull

 

De færreste tenker at kinobilletter er en praktisk gave, men dersom den kan benyttes når som helst, og man se hva man selv ønsker, begynner premissene å bli helt annerledes. Vi i Norgesbilletten er levert av Norges ledende filmportal Filmweb AS og vet hvilken glede en god kinoopplevelse kan skape. Når en slik glede forbindes med ditt firma, er vår erfaring at du som oftest har en trofast kunde i mange år.

 

Universale kinobilletter er svært rimelig i forhold til mange andre reklamegaver du har gitt tidligere. I tillegg er de skattefrie.

 

Du kan også trykke din egen logo samt en personlig hilsen til dine kunder. Alt ligger til rette for et godt og langsiktig kundeforhold.

 

Her kan du lese mer om våre kinobilletter

Her kan du bestille vårt tilbud innen reklamegaver

 

Kontakt oss dersom du har spørsmål vedrørende våre tilbud innen reklamegaver.

 BESTILL NORGESBILLETTER
X