Enkle men smarte firmagaver med logo

Norgesbilletten er levert av Norges ledende filmportal Filmweb AS og er anerkjent for enkle, men originale firmagaver med logo.

 

Hos oss kan du som bedrift kjøpe universale kinobilletter hvor du kan trykke din egen logo, personlig hilsen, og som enkelt kan brukes av de ansatte eller kunder.

 

Firmagave med høy affeksjonsverdi

 

Vi opplever universale kinobilletter som en firmagave som har høy affeksjonsverdi i form av at mottaker kan benytte seg av kinobilletten med den man er aller mest glad i, når og hvor det måtte passe best.  Gjennom tiden har over 3000 fornøyde kunder benyttet Norgesbilletten som gave til de ansatte, premiering i konkurranse, belønning til kunder og ved markedsføring av produkter.

 

Vi får mange tilbakemeldinger på at våre universale kinobilletter er etterspurt av de ansatte i lang tid. For oss i Norgesbilletten er dette en indikasjon på at en gave ikke handler om pris, men heller gleden den medfører seg.

 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan skape firmagaver for din bedrift som vil bli husket hos dine ansatte eller kunder.

 

 BESTILL NORGESBILLETTER
X